CATEGORIES

Search

Mùa đông không lạnh với những kiểu áo đẹp và đa phong cách.

Updated: Jan 18, 2019


Cùng Chloe điểm xem những mẫu áo nào vừa đẹp lại vừa ấm trải qua mùa đông giá lạnh này nha. 

Áo cổ lọ


Áo cổ lọ cùng với chất liệu đặc trưng như len, nỉ là item không thể thiếu trong tủ đồ Đông của Chloe. Không quá “kén chọn” để kết hợp với bất kì loại trang phục nào, diện áo cổ lọ cùng chân váy, quần jeans hay áo cardigan, trench coat đều là các công thức kết hợp được nhiều cô nàng ưa chuộng. 

Áo Sweater


Sweater là kiểu áo đẹp có thể được biến tấu trên nhiều kiểu dáng và chất liệu đa dạng, từ crop top, áo nỉ, áo len cho đến phom dáng dài… 

Áo Denim


Vừa cổ điển vừa hiện đại và không bao giờ lỗi mốt là những tính từ dành cho kiểu áo denim.


Áo Denim luôn là item đồng hành cùng Chloe vào những ngày đi du lịch cần sự di chuyển nhiều vì mang tính năng động và tiện lợi. 

Áo khoác da


Nếu bạn muốn mình rạng rỡ trong các buổi “End year" party nhưng không muốn cơ thể bị lạnh ^-^ thì áo khoác da luôn là sự lựa chọn không nên bỏ qua. Nổi bật, năng động và hiện đại là ba cụm từ nói về chiếc áo da Chloe yêu thích này. 

Áo Trench Coat


Đây là kiểu áo vừa trendy vừa ấm cho mùa đông lạnh giá này, nhất là những chuyến du lịch Hàn Quốc hay Nhật Bản khi khí hậu đến tận âm độ C thì trench coat luôn là lựa chọn tuyệt vời. 

Chloe Mong rằng những gợi ý trên sẽ giúp ích cho các bạn vượt qua mùa giá lạnh này nhưng vẫn luôn tươi xinh, rạng rỡ và đừng quên theo dõi trang blog này của Chloe nhé, vì sẽ có rất nhiều bài viết hay ho được update đó.


Stay Gorgeous 

Cosy winter with styling and interesting Coats


Let’s check out these beautiful and warm coats with Chloe and going through this cold winter ! 

Turtleneck


The turtleneck with special material such as wool and felt is an indispensable item in Chloe's Winter closet. Not too "picky" to combine with any kind of outfit, mix&match turtleneck with the skirt, jeans or cardigan, trench coat are the “formulas” which is loved by many girls 

Sweater


Sweater is a beautiful upper that can be “vary” in variety of designs and materials, such as crop top, sweatshirts, sweaters and long-sleeved suits … 

Denim Coat


Both classic and modern style in the one item. “Never out of fashion” is the sentences when people talk about denim.
Denim Coat is always a “Close friend” of Chloe in traveling that need a lot of movement because of its energetic and convenient. 

Leather jacket


If you want to be radiant in “year end party” this year and don't want your body to be cold, then your leather jacket is always a best choice. Featured, dynamic and modern are three adjectives about this favorite Chloe leather shirt. 

Trench Coat


This is a style that is both trendy and warm for this cold winter, especially when you are travelling to the countries where the climate reaches the level -1 of C such as Korea or Japan, the trench coat is always a great choice. 

Chloe hopes that these recommendations by Chloe will be helpful for all of you to get over this cold season. And always have a beautiful look when going out, moreover, do not forget to follow this blog of Chloe, because there will be many interesting blogs in future !


Stay Gorgeous

75 views